Tukipalvelut

Tukipalvelut auttavat yrittäjää keskittymään ydinliiketoimintaan ja varmistavat, että kaikki hallinnolliset ja markkinointitehtävät hoidetaan ammattitaidolla ja tehokkaasti.

A piece of paper being held along with a pen

Tukipalvelut menestyksen tukijana

Menestyvän liiketoiminnan kannalta tärkeitä ovat yrityksen tukipalvelut, jotka mahdollistavat yrittäjän keskittymisen ydinliiketoimintaan. Hallinnolliset ja markkinointitehtävät hoidetaan ammattimaisesti ja tehokkaasti.

Perustaminen

Kun perustat yrityksen, vaatii se paljon asiakirjoja ja tietoa. Teemme kaiken puolestasi. Hoidamme yhteistyökumppanimme kanssa yrityksen asiat kirjanpidosta päivittäisiin toimistotöihin.

Start

Hallinnointi

Halutessasi voit antaa koko yrityksen hallinnoinnin vastuullemme. Meillä on pitkä kokemus yritysten asioiden hoitamisesta ja pystymme tarjoamaan kaikki palvelut mitä yrityksesi tarvitsee.

Monitor

Markkinointi

Voit ulkoistaa meille yrityksesi markkinoinnin osittain tai kokonaan! Markkinoinnin keinot voivat vaihdella yrityksen tavoitteiden ja kohderyhmän mukaan.

Advertise

Usein kysytyt kysymykset

Miten voimme aloittaa yhteistyön Ficia Oy:n kanssa?

Voit ottaa yhteyttä meihin joko puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta ja kertoa meille tarpeistanne. Käymme sitten yhdessä läpi, miten voimme parhaiten auttaa sinua. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Miten palvelut hinnoitellaan?

Hinnat vaihtelevat palvelun laajuuden ja asiakkaan tarpeiden mukaan, mutta pyrimme tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat ja kustannustehokkaan ratkaisun jokaiselle asiakkallemme.

Voinko valita vain tietyn osan Ficia Oy:n tarjoamista palveluista?

Kyllä voit, tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä palvelukokonaisuuksia, joissa voit valita vain ne palvelut, jotka ovat juuri sinun yrityksellesi tarpeellisia.

Onko Ficia Oy:ssä käytössä modernit työkalut ja ohjelmistot?

Kyllä, käytössämme on moderneja työkaluja ja ohjelmistoja, joiden avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ajantasaista ja tehokasta palvelua.

Miten huolehditte asiakkaidenne tietojen luottamuksellisuudesta?

Noudatamme tietosuoja- ja tietoturvakäytäntöjä varmistaaksemme tietojenne turvallisuuden. Kaikki työntekijämme ovat sitoutuneet säilyttämään asiakkaidemme tietojen luottamuksellisuuden.

Kasvata yrityksesi liikevaihtoa ja anna yrityksesi näkyä