Toimistotyöt

Toimistotyöt ovat tärkeä osa monen yrityksen arkea, sillä ne mahdollistavat yrityksen taloudellisen tilanteen seurannan ja liiketoiminnan kehittämisen.

Paperwork being analysed by two people

Vastuullinen kumppani toimistopalveluihin

Olemme luotettava kumppani toimistopalveluihin. Teemme toimistotyöt vastuullisesti ja ammattitaidolla.

Hoidamme yrityksesi asiat kokonaisvaltaisesti asiakaspalvelusta avustavaan kirjanpitoon. Teemme puolestasi selvitykset verottajalle ja hoidamme HR-hallinnan.

Avustava kirjanpito

Autamme hoitamaan yrityksen juoksevat asiat, kuten myynti- ja ostoreskontran sekä sopimusten hallinnan. Voit myös saada meiltä kokonaisvaltaisen kirjanpito-palvelun yhteistyökumppaniemme avulla. Säästämme aikaasi, jotta voit keskittyä omaan työhösi.

Accounting

Asiakaspalvelu

Hyvä asiakaspalvelu on tärkeää liiketoiminnalle. Ficialta saat ammattitaitoisen asiakaspalvelun sähköpostitse ja tarvittaessa myös puhelimitse. Hoidamme asiakaspalvelun itsenäisesti, jotta voit keskittyä ydinliiketoimintaasi. Meillä on laaja kokemus eri alojen asiakaspalvelusta.

Customer service

Muut toimistotyöt

Tarjoamme myös muita toimistopalveluita, jotka helpottavat yrityksesi arkea. Voimme hoitaa puolestasi esimerkiksi postituksen, skannauksen ja tiedostojen hallinnan. Ota yhteyttä ja kerro tarkemmin tarpeistasi!

Office support

Usein kysytyt kysymykset

Miten voimme aloittaa yhteistyön Ficia Oy:n kanssa?

Voit ottaa yhteyttä meihin joko puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta ja kertoa meille tarpeistanne. Käymme sitten yhdessä läpi, miten voimme parhaiten auttaa sinua. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Miten palvelut hinnoitellaan?

Hinnat vaihtelevat palvelun laajuuden ja asiakkaan tarpeiden mukaan, mutta pyrimme tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat ja kustannustehokkaan ratkaisun jokaiselle asiakkallemme.

Voinko valita vain tietyn osan Ficia Oy:n tarjoamista palveluista?

Kyllä voit, tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä palvelukokonaisuuksia, joissa voit valita vain ne palvelut, jotka ovat juuri sinun yrityksellesi tarpeellisia.

Onko Ficia Oy:ssä käytössä modernit työkalut ja ohjelmistot?

Kyllä, käytössämme on moderneja työkaluja ja ohjelmistoja, joiden avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ajantasaista ja tehokasta palvelua.

Miten huolehditte asiakkaidenne tietojen luottamuksellisuudesta?

Noudatamme tietosuoja- ja tietoturvakäytäntöjä varmistaaksemme tietojenne turvallisuuden. Kaikki työntekijämme ovat sitoutuneet säilyttämään asiakkaidemme tietojen luottamuksellisuuden.

Kasvata yrityksesi liikevaihtoa ja anna yrityksesi näkyä