Mainonta

Mainonta on yksi tärkeimmistä keinoista saada yritys tunnetuksi ja houkutella asiakkaita. Tarjoamme laajan valikoiman mainontapalveluita, jotka auttavat yrityksiä kasvattamaan näkyvyyttään ja saavuttamaan asiakkaita.

A gallery being scrolled on a phone

Kasvata yrityksesi näkyvyyttä

Mainonta on tärkeä osa yrityksen menestystä, sillä se auttaa tavoittamaan potentiaalisia asiakkaita ja kasvattamaan liiketoimintaa

Digitaalinen läsnäolo
Sosiaalinen media

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnin (SEO) avulla pyritään saamaan ilmaista näkyvyyttä yrityksesi nettisivuille hakukoneissa. Tämä tekee hakukoneoptimoinnista tärkeän osan nettisivujen suunnitteluprosessia.

SEO

Nettisivut

Teemme asiakasyrityksen kanssa yhdessä hakukoneystävälliset nettisivut, jotka on räätälöity kohderyhmälle sopiviksi. Pidämme ne ajan tasalla ja tarjoamme ylläpito- ja päivitysapua tarvittaessa.

Digital presence

Google Ads

Google Ads mainonta juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Olemme sertifioitu mainoskumppani ja toteutamme mainonnan suunnitelmallisesti, kustannustehokkaasti ja joustavasti.

Advertise

Mainossuunnittelu

Teemme yrityksesi markkinointimateriaalit ja luomme vahvan ja suunnitelmallisen visuaalisen ilmeen niin mainonnassa kuin asiakirjoissakin. Ideoimme kanssasi myyntiä tukevat materiaalit.

Brand

Sosiaalinen media

Hoidamme sosiaalisen median päivitykset ja autamme valitsemaan parhaiten asiakkaitasi palvelevat kanavat. Tarjoamme myös tehokasta sähköpostimarkkinointia. Pyydä tarjous!

Multiplatform

Mainoskuvat ja videot

Tarjoamme ammattitaitoisen tiimin video- ja valokuvauspalveluihin. Meiltä saat laadukkaat mainosvideot ja yrityskuvaukset vaivattomasti yhteistyökumppaniemme avulla.

Media

Usein kysytyt kysymykset

Miten voimme aloittaa yhteistyön Ficia Oy:n kanssa?

Voit ottaa yhteyttä meihin joko puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta ja kertoa meille tarpeistanne. Käymme sitten yhdessä läpi, miten voimme parhaiten auttaa sinua. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Miten palvelut hinnoitellaan?

Hinnat vaihtelevat palvelun laajuuden ja asiakkaan tarpeiden mukaan, mutta pyrimme tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat ja kustannustehokkaan ratkaisun jokaiselle asiakkallemme.

Voinko valita vain tietyn osan Ficia Oy:n tarjoamista palveluista?

Kyllä voit, tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä palvelukokonaisuuksia, joissa voit valita vain ne palvelut, jotka ovat juuri sinun yrityksellesi tarpeellisia.

Onko Ficia Oy:ssä käytössä modernit työkalut ja ohjelmistot?

Kyllä, käytössämme on moderneja työkaluja ja ohjelmistoja, joiden avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ajantasaista ja tehokasta palvelua.

Miten huolehditte asiakkaidenne tietojen luottamuksellisuudesta?

Noudatamme tietosuoja- ja tietoturvakäytäntöjä varmistaaksemme tietojenne turvallisuuden. Kaikki työntekijämme ovat sitoutuneet säilyttämään asiakkaidemme tietojen luottamuksellisuuden.

Kasvata yrityksesi liikevaihtoa ja anna yrityksesi näkyä