Palvelut

Toimintamme perustuu yksilöllisten asiakkaiden kohtaamiseen ja heidän tarpeidensa kartoittamiseen. Nidomme yhteen laskuun monta palvelua ja teemme kokonaisuuksien hallinnasta helppoa.

A piece of paper being held along with a pencil
Tukipalvelut

Tehokkaat tukipalvelut tukevat kasvua

Yrityksen tukipalvelut ovat tärkeä osa menestyksekästä liiketoimintaa. Ne auttavat yrittäjää keskittymään ydinliiketoimintaan ja varmistavat, että kaikki hallinnolliset ja markkinointitehtävät hoidetaan ammattitaidolla ja tehokkaasti.

Toimistotyöt

Varma tapa välttyä taloushuolilta

Toimistotyöt ovat tärkeä osa monen yrityksen arkea. Alustava kirjanpito on yksi tärkeimmistä toimistopalveluista, sillä se mahdollistaa yrityksen taloudellisen tilanteen seurannan ja liiketoiminnan kehittämisen.

Paperwork being analysed by two people
Mainonta

Lisää näkyvyyttä, kasvata liiketoimintaa

Mainonta on yksi tärkeimmistä keinoista saada yritys tunnetuksi ja houkutella asiakkaita. Tarjoamme laajan valikoiman mainontapalveluita, jotka auttavat yrityksiä kasvattamaan näkyvyyttään ja saavuttamaan asiakkaita.

Usein kysytyt kysymykset

Miten voimme aloittaa yhteistyön Ficia Oy:n kanssa?

Voit ottaa yhteyttä meihin joko puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta ja kertoa meille tarpeistanne. Käymme sitten yhdessä läpi, miten voimme parhaiten auttaa sinua. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Miten palvelut hinnoitellaan?

Hinnat vaihtelevat palvelun laajuuden ja asiakkaan tarpeiden mukaan, mutta pyrimme tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat ja kustannustehokkaan ratkaisun jokaiselle asiakkallemme.

Voinko valita vain tietyn osan Ficia Oy:n tarjoamista palveluista?

Kyllä voit, tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä palvelukokonaisuuksia, joissa voit valita vain ne palvelut, jotka ovat juuri sinun yrityksellesi tarpeellisia.

Onko Ficia Oy:ssä käytössä modernit työkalut ja ohjelmistot?

Kyllä, käytössämme on moderneja työkaluja ja ohjelmistoja, joiden avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ajantasaista ja tehokasta palvelua.

Miten huolehditte asiakkaidenne tietojen luottamuksellisuudesta?

Noudatamme tietosuoja- ja tietoturvakäytäntöjä varmistaaksemme tietojenne turvallisuuden. Kaikki työntekijämme ovat sitoutuneet säilyttämään asiakkaidemme tietojen luottamuksellisuuden.

Kasvata yrityksesi liikevaihtoa ja anna yrityksesi näkyä