All Inclusive
06/2021

Javendia Oy

Tarvitsimme Javendialle tekijän, joka hallitsee yrityksen asiat monipuolisesti. Ficia otti hommat haltuun kerralla.

The website of Javendia Oy opened on a laptop

Luotettava kumppani hallinnollisissa tehtävissä

Javendia Oy on rakennusalan yritys, joka tarjoaa kattavia rakentamispalveluja aina omakotitalojen ja vapaa-ajan asuntojen rakentamisesta muihin rakennusprojekteihin asti.

Yhteistyö Javendia Oy:n kanssa on ollut erittäin sujuvaa alusta saakka. Meidän vastuullamme on Javendian hallinnollisten asioiden hoitaminen, kuten laskutus ja markkinointi. Lisäksi teemme yhteistyötä kumppaneidemme kanssa kirjanpitoon liittyvissä tehtävissä. Olemme sitoutuneet varmistamaan, että Javendia Oy:n liiketoiminta sujuu mahdollisimman kitkattomasti ja että yrityksen hallinnolliset tehtävät hoidetaan ammattitaidolla ja tarkkuudella.

"Yhteistyö lähti käyntiin erittäin jouhevasti, yrittäjänä olen voinut ulkoistaa kaikki hallinnolliset asiat Fician hoidettavaksi. Rakennusalalla byrokratia on ihan eri luokkaa kuin muilla aloilla, mutta siitä huolimatta on kaikki asiat saatu luotettavasti haltuun. Lisäksi kirjanpidon puolella erittäin vahva osaaminen, palkanlaskennat hoituvat vaivattomasti. Erittäin hyvä all inclusive palvelu."

Lisää referenssejä

Kasvata yrityksesi liikevaihtoa ja anna yrityksesi näkyä